O NAS
Jak to się wszystko zaczęło
Zaczęło się... trochę nieoczekiwanie.
I dwutorowo.
Z miłości do gotowania i goszczenia ludzi - u Agi i Tymka.
I chęci na samodzielne prowadzenie cukierni na najwyższym poziomie z wykorzystaniem życiowego i paryskiego doświadczenia - u Marii.
I spotkaliÅ›my siÄ™ nieoczekiwanie w jednym miejsu, poznaliÅ›my, polubiliÅ›my i okazaÅ‚o siÄ™, że nasze wizje oraz Å›wiadomość prowadzenia biznesu zarówno w zakresie pracy z ludźmi , jak i dbaÅ‚oÅ›ci o produkt na najwyższym poziomie - sÄ… badzo podobne,
A potem już tradycyjnie - poszukiwanie lokalu, testowanie produktów, menu i receptur (ach ileż litrów kawy wypiliÅ›my, ile Å›niadaÅ„ i sÅ‚odkich wypieków zjedliÅ›my...).
​

Poznaj Ciacho Bakery&Coffee Team
Różne historie poÅ‚Ä…czyÅ‚y nasz zespóÅ‚ żeby stworzyć smaczne i klimatyczne miejsce